Game-Tech System Designer

FALUN/TANUMSHEDE, SVERIGE

VILL DU BLI EN DEL AV ETT VÄRLDSLEDANDE FÖRETAG INOM EN ACCELERERANDE OCH SPÄNNANDE BRANSCH??

Tenstar Simulation har en vision att förändra världen. Vi utvecklar och säljer simulator-baserade utbildningsverktyg för skolor och utbildningsföretag. Genom att göra detta bidrar vi till en mer effektiv, säker och grön träningsmiljö för framtidens och fordons- och maskinförare. Med omfattande övningsprogram kombinerat med professionell hårdvara och verklighetstrogen grafik, tränar användaren i realistiska virtuella träningsmiljöer för lantbruk, anläggning, transport, trafik och skog. Vi är ett snabbväxande och innovativt företag med huvudkontor i Tanumshede i norra Bohuslän.

Vi bygger en företagskultur där våra medarbetare bidrar till företagets utveckling genom ett starkt personligt driv, en hög grad av självständighet och ett lösningsorienterat arbetssätt. Ödmjukhet och ett gott samarbetsklimat präglar därför ditt sätt att arbeta. På Tenstar kombineras ett starkt affärsmannaskap med långsiktighet och sunt förnuft när det gäller lönsamhet.

OM TJÄNSTEN

Detta är en nyckelposition i vårt växande företag. En Game System Designer på Tenstar är en expert på att lösa ett återkommande problem i simuleringsutvecklingen och därmed kunna svara på frågan hur verkligheten ska speglas i en 3D-spelmotor. I arbetet ingår att dokumentera behoven och sina system, för att sedan driva kommunikationen och processen mellan programmerare och 3D-artister. Målet är att se till att våra övningsupplägg och features byggs på bästa sätt med slutanvändarens upplevelse i fokus.

Du kommer att arbeta i ett kreativt och agilt team, där slutprodukten är simulatorer som erbjuder realistiska träningsmiljöer för fordon och maskiner som används av skolor och utbildningsföretag över hela världen. Jämfört med digitala spel kommer du att designa kompletta övningar för fordon och maskiner i en spelmotor, där realism står i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
 • Ta fram och kommunicera designupplägg och dokumentation.
 • Presentera för teammedlemmar hur en ny feature ska se ut och fungera tillsammans med mål och syfte.
 • Utveckla kontakter med företag och kunder för att lära dig hur utbildning går till och fungerar i praktiken, best practice etc. för att kunna utveckla framtidens utbildning.

KVALIFIKATIONER
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom spelindustrin med speldesign.
 • Minst två års studier inom speldesign.
 • Har design-dokumentation skriven av dig som kan visas.
 • Goda kunskaper i Engelska.
PERSONLIGA EGENSKAPER
 • Intresserad av utveckling av utbildningsverktyg i spel och realistiska simuleringar.
 • Lösningsorienterad.
 • Har ett strukturerat arbetssätt.
 • Hög nivå på kommunikation både muntligt och i presentationsmaterial.
 • Starkt eget driv och initiativförmåga.
INFORMATION & ANSÖKAN

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Falun/Tanumshede

Ansök så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Skicka din ansökan till job@tenstarsimulation.com

Frågor om jobbet besvaras av Christian Döbel, Operativ chef:
+46 707 10 24 34
christian.dobeln@tenstarsimulation.com