VI SØKER EN SELGER

Med ansvar for det norske markedet


TENSTAR SIMULATION AB er en av verdens ledende aktører innenfor utvikling og salg av utdanningssimulatorer rettet mot landbruk, skogbruk, anleggsbransjen og transport- /logistikkfag. Simulatorbasert opplæring er et risikofritt, kostnadseffektivt og ikke minst miljøvennlig alternativ til å bedrive opplæring i fysiske maskiner og kjøretøy, noe ikke minst vår så langt største kundegruppe i Norge; de videregående skolene, vet å sette pris på.

Nå behøver vi styrka vårt Sales Team med en selger som har stor kunnskap og erfaring fra bransjen. Vi tror at du som søker har en bakgrunn som lærer eller bruker innenfor et, eller flere, av følgende områder:

  • Sveising
  • Anleggsmaskiner
  • Naturbruksmaskiner


Om stillingen

Hos Tenstar Simulation AB er forståelse for kundens behov og evnen til å skreddersy kundetilpassede løsninger viktig. Du vil derfor selv bygge opp din kundeportefølje, analysere kundens behov, ta fram det optimale produktet og drive salgsprosessen fram til levering.

Stillingen vil inngå som en del av vårt europeiske salgsteam og rapportere til salgssjef.

Vi jobber etter gjennomarbeidede salgsprosesser som krever vane og struktur i forhold til å jobbe i CRM systemer, men tilbyr samtidig en stilling der du i stor grad kan planlegge og gjennomføre egne salgsaktiviteter og forme din egen spennende hverdag.

Stillingen omfatter salgsansvar på landsbasis og en betydelig reiseaktivitet må derfor påregnes. Forøvrig vil hjemmekontor praktiseres.

Ønskede egenskaper og kvalifikasjoner:

  • Bakgrunn som lærer alt. bruker innenfor Sveising, anleggs- eller landbruksmaskiner.
  • Gode relasjonsbyggende evner.
  • Nøyaktighet og en god porsjon økonomisk innsikt.
  • Målbevisst og sulten på utfordringer.
  • Du deler vår filosofi om et «grønnere opplæringsmiljø»
  • Erfaring fra salg/markedsføring av kapitalvarer er meritterende, men ikke et krav
  • Erfaring fra utarbeidelse av offentlige anbud og kontraktsforhandlinger med større organisasjoner og selskaper er meritterende, men ikke et krav

Vi tilbyr en spennende jobb med store utviklingsmuligheter og med et unikt og framtidsrettet produkt. Hos oss er tillit, effektivitet og utvikling hjørnesteinene i en sunn virksomhet, dette er kjerneverdier som faller seg naturlig for deg.

Hjertelig velkommen med din søknad!

Start: Etter avtale
Omfang: Heltid, fast stilling
Sted: Fleksibel, dog ser vi i utgangspunktet for oss Osloregionen.
Hovedkontoret vårt ligger i Tanumshede i nordlige Bohuslän.

Send søknaden til: job@tenstarsimulation.com
Spørsmål: Freddy Lund +46 706 56 45 33

www.tenstarsimulation.com

THE STARS OF TENSTAR

Let's start a project - contact us ›