Kreativ programmerare 2020 2

Om tjänsten

Vill du bidra med dina programmeringskunskaper till ett världsledande simuleringsföretag? Tenstar Simulation har en uttalad vision att förändra världen. Genom att ta fram framtidens simulatorer för utbildning bidrar vi till en mer effektiv, säker och grön övningsmiljö för framtidens maskinförare. Vi tar fram smarta lösningar inom jordbruk, anläggning, transport, trafik och skogsbruk.

Arbetsuppgifter

Hos oss väntar en varierad tjänst där du får möjlighet att bidra inom just dina specialområden. Rollens tyngd ligger vid C++ programmering, men du kommer ha möjlighet att bidra inom allt från visualisering av 3D-miljöer ner till programmering av inbyggda system. En högst varierande roll med stort fokus på det kreativa hantverket, där slutprodukten är simulatorer som erbjuder realistiska träningsmiljöer.

Vi arbetar agilt och testdrivet och vill alltid ligga i branschens yttersta framkant. Detta gör vi genom att använda moderna teknologier (tex Eye-tracking, VR-teknik och AI) kombinerat med ett stort fokus på förbättring och framåtlut.

Du kommer exempelvis att arbeta med:

• Implementering av maskinfunktioner och scenarion för olika maskiner.
• Profilering och debugging av din egna kod.
• Utveckling av spelets 3D-miljöer med hjälp av ramverk och språk som DirectX/Open GL, LUA och Python.
• Utveckling av simulatorns och träningsmiljöernas nivåutformning.


Vi söker dig so
m har:

• Goda kunskaper inom C++ programmering.
• Goda kunskaper inom både svenska och engelska.
• Kunskap kring at debugga & profiliera kod.
• Erfarenhet av Microsoft Visual Studio.
• En nyfikenhet inför exempelvis spelutveckling, 3D-visualisering eller arbete med inbyggda system.

Som person är du prestigelös. Du är ödmjuk inför det arbete du utför och är inte rädd för att ta hjälp av dina kollegor. Du tycker om att arbeta resultatinriktat med stort fokus på att göra skillnad hos slutkunden. I det team du kommer till finns en härlig nivå av ”nörderi” och du kommer till en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ uppskattas. Vi tror att du som söker tjänsten tycker om att bidra till såväl god stämning som goda resultat.

Vi letar alltid efter skickliga programmerare som vill vara med och utveckla vår produkt. Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Falun
Skicka ansökan till: job@tenstarsimulation.com
Frågor: Christian Döbeln +46 707 10 24 34


www.tenstarsimulation.com

Harvest

Let's start a project - contact us ›