EKONOM

TANUMSHEDE


VILL DU BLI EN DEL AV ETT VÄRLDSLEDANDE SIMULERINGSFÖRETAG?

Tenstar Simulation har en uttalad vision att förändra världen. Genom att ta fram simulatorer för utbildning bidrar vi till en mer effektiv, säker och grön övningsmiljö för framtidens maskinförare. Vi tar fram smarta lösningar inom jordbruk, anläggning, transport, trafik och skogsbruk. Med ett dedikerat team inom utveckling, produktion, sälj och support, sker vår försäljning till hela världen. Välkommen till en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ står högt på agendan, såväl som god stämning och goda resultat!

Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och behöver förstärka laget med en ekonom. En person som älskar siffror och har en naturlig drivkraft för ekonomi.

Arbetsuppgifter
 • Arbeta med hela ekonomiprocessen, såsom löpande bokföring, fakturahantering, moms, betalningar, kontoavstämning och löner.
 • Delaktig i månads- och årsbokslut.
 • Andra intressanta arbetsuppgifter dyker också upp

Din profil

Vi tror att du har hög servicekänsla och gillar ordning och reda. Du gillar förändring, är naturligt nyfiken och vill hjälpa oss att utveckla både oss själva och verksamheten – man kan alltid bli bättre! Struktur, effektivitet och analytisk är tre ord som beskriver dig och ditt sätt att jobba. Vidare tar du ansvar och håller deadlines. Du och dina personliga egenskaper är viktiga.


Kvalifikationer
 • Goda kunskaper i bokföring och redovisning
 • Goda kunskaper i Excel, Monitor och Visma
 • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning, gärna högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig.
 • Då vi är ett svenskt företag som arbetar internationellt samtidigt som flera av våra kollegor är från andra länder – så behöver vi tala och skriva både svenska och engelska obehindrat.

Varför jobba hos oss?

Du får vara del av en spännande framtidsbransch och bli en del av ett mycket härligt kompetent team där du tillåts komma med egna initiativ och ta stort ansvar. Vi är snabbfotade och har stora internationella ambitioner. Hos oss finns korta beslutsvägar, härliga kollegor, varierande arbetsuppgifter och naturligtvis ett företag som är mån om sin personal. Arbetet innefattar mycket kontakt och samarbete med både kollegor, kunder och leverantörer. Även gym och fastighetsbolag ingår i koncernen. Du blir en viktig spelare hos oss!


Ansökan

Känner du att du skulle passa in hos oss? Skriv en ansökan och berätta vad just du kan bidra med och vilka kompetenser du besitter. Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning)
 • Placering: Vårt huvudkontor i Tanumshede, norra Bohuslän.
 • Sista ansökningsdag är 15 november men sök snarast då vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag har passerat.
 • Skicka ansökan till: job@tenstarsimulation.com


Frågor besvaras av rekryterande chef Micael Karlsson +46 706 – 90 07 68, micael.karlsson@tenstarsimulation.com

THE STARS OF TENSTAR

Let's start a project - contact us ›