APPLIKATIONSSPECIALIST

NORDEN – TANUMSHEDE

VILL DU BLI EN DEL AV ETT VÄRLDSLEDANDE SIMULERINGSFÖRETAG?

Tenstar Simulation har en uttalad vision att förändra världen. Genom att ta fram ett simulatorbaserat utbildningsverktyg för skolor, utbildningsföretag och maskintillverkare bidrar vi till en mer effektiv, säker och grön övningsmiljö för framtidens maskinförare. Vi skapar grafik och programvara som i kombination med professionell hårdvara tillhandahåller realistiska virtuella inlärningsmiljöer för jordbruk, anläggning, transport, trafik och skogsbruk. Vi är en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ står högt på agendan, samt en social miljö och goda resultat. Vårt huvudkontor ligger i Tanumshede i norra Bohuslän med utvecklingskontor i Falun.

VAD VI SÖKER EFTER:

Har du bakgrund inom pedagogik? Har du ett intresse för teknik och simulatorer – når och överträffar du satta mål? I så fall kan du vara den vi söker!

Som marknadsledande aktör inom simulatorer för utbildningssyfte växer vi kontinuerligt och behöver nu stärka upp vårt team med fler engagerade personer som vill och kan förse våra kunder, befintliga och nya, med en upplevelse i världsklass! Rollen är en kombination av försäljning och utbildning där du bidrar till att kartlägga kunders behov, komma med genomtänkta förslag och hitta lösningar. Du är även den person som arbetar supporterande med såväl tekniska som pedagogiska frågor – du förstår möjligheterna som simulatorbaserad utbildning innebär och kan med lätthet kommunicera och applicera nya arbetssätt som gör att nyttjandegrad och effektivitet ökar. Du förväntas inte kunna allt, till din hjälp finns en hel organisation som vill se dig lyckas i din roll!

ROLLEN…

är fältbaserad, du utgår från hemmet men var beredd på att resa, såväl i Sverige som i Norden – och kanske ibland ut i världen! Ibland besöker du huvudkontoret i Tanumshede eller så passerar du vårt utvecklingskontor i Falun. Vi kommer självklart att förse dig med de arbetsverktyg du behöver för att kunna utföra dina arbetsuppgifter, därav kommer bil, dator och telefon självklart ingå. Därtill kommer du få en gedigen introduktionsutbildning så att du förstår och behärskar helheten av både bolag och produkter. Vi har ett CRM-system som du kontinuerligt nyttjar, både för informationsinhämtning men även för uppdateringar om utförda kontakter och möten.

PERSONLIGHET:

Förutom ett gediget tekniskt intresse har du en god social förmåga, du gillar att dela med dig av din kunskap och du kan på ett strukturerat sätt hjälpa kunden att förstå såväl utmaningar som möjligheter. Du gillar utmaningar och är bekväm med att prata inför människor, du har en problemlösande approach och vill se andra lyckas. Du behöver kunna planera din egen tid och ta ansvar för att såväl små som stora uppgifter blir utförda, du ser vikten av effektivitet i arbetet och är uppmärksam på såväl detaljer som helheten i de möten du genomför – allt för att kunna presentera den bästa lösningen för såväl kunden som för Tenstar Simulation!

ANSÖKAN

Känner du att du skulle passa in hos oss? Skriv en ansökan och berätta vad just du kan bidra med och vilka kompetenser du besitter. Specificera gärna vilka system och program du har erfarenhet att arbeta i. Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tills vidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning)
  • Placering: Tanumshede (Remote)
  • Sök snarast då vi arbetar med löpande urval
  • Skicka ansökan till: job@tenstarsimulation.com

Om du vill visa ditt intresse och göra en snabbansökan? Fyll i formuläret längst ned.

Frågor: Kontakta Daniel Åsberg på 0764 966 135

Mail: daniel.asberg@tenstarsimulation.com